Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به سیاست حذف ارز ترجیحی در ماه‌های ابتدایی سال گفت: با وجود تخصیص ماهیانه ۲۴ هزار میلیارد تومان سهم فروش شرکت‌های مرتبط با کالاهای اساسی کاهش قابل توجهی داشته است. - اخبار اقتصادی -

به‌ گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ناصر پاشاپور با اشاره به چالش افزایش قیمت کالاهای اساسی در ماه‌های ابتدایی سال گفت؛ تحقیقات بازار در خصوص کالاهای اساسی نشان میدهد، نان به نسبت روغن افزایش کمتری را تجربه کرده است، این درحالی است که نه فعالیت تبلیغاتی خاصی در این حوزه ایجاد شده و نه مصرف تغییر چشم گیری داشته است، از طرف دیگر مردم ترجیه داده اند به جای خرید از خرده فروشی‌ها نیاز خود در خصوص نان را به صورت مستقیم از نانوایی‌ها تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مصرف لبنیات در 4 ماهه ابتدایی سال گفت: قیمت پنیر سفید بیش از سایر پنیرها  با رشد 136 درصدی افزایش یافته است. این درحالی است که در فصل بهار تبلیغات پنیر 500 درصد افزایش یافته است. این موضوع نشان دهنده سرمایه گذاری شرکت‌ها درخصوص نگرانی‌ها در مورد از دست دادن سهم بازار است.

این کارشناس ارشد حوزه اقتصاد گفت: بعد از چالش‌های مطرح شده در حوزه تهیه آرد  ماکارونی، شاهد افزایش شدید 150 درصدی قیمت در کنار افزایش هزینه های تبلیغاتی  شرکت‌ها بودیم.

پاشاپور در خاتمه با اشاره سیاست جدید افتصادی دولت و حذف ارز 4200 تومانی و تزریق ماهیانه 24 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی، گفت: طی دو الی سه ماه اخیر به صورت مشخص سایز بازار محصولات اساسی کوچکتر و حاشیه سود شرکت‌ها کاهش قابل توجهی داشته است‌، این درحالی است که افزایش هزینه ها از جمله هزینه های جاری مربوط به حقوق و دستمزد و مواد اولیه رشد چشم گیری داشته است. با وجود تزریق 24 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی سایز بازار محصولات اساسی از حمله روغن، لبنیات و ....کوچک شده و تولید کننده از حاشیه سود جدید ناراضی است چراکه با حجم فروش بسیاری کمتری رو به رو شده است.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کالاهای اساسی هزار میلیارد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۳۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگشت برنج و روغن به کالاهای مشمول ارز ترجیحی!

در لیست قبلی انواع گوشت تازه یا سردکرده گوساله و گوسفند، گندم معمولی، جو، ذرت دامی، دانه سویا، دانه کلز، دانه پنبه، دانه آفتابگردان برای روغن‌کشی، دانه گلرنگ، شکر تصفیه‌شده، کنجاله سویا، کنجاله پنبه، کنجاله آفتابگردان، کنجاله کلزا، کنجاله گلرنگ، کود سوپرفسفات، کود کلریدو پتاسیم، کود سولفات پتاسیم، فسفات دی‌آمینیوم، مولدهای دام و طیور آبزیان و مواد ژنتیکی مشمول دریافت ارز ترجیحی برای سال جاری بود.

 واردات هر کدام از این کالاها با ارز دونرخی امکان ایجاد فساد را دارد چراکه تفاوت قیمت حاصله، جذابیت بالایی برای فروش غیرقانونی آن ایجاد می‌کند.

دیگر خبرها

  • تکان شدید قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، دنا، رانا و کوییک + جدول
  • افزایش فروش آیفون در چین
  • پرداخت ۱.۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی برای واردات کالاهای اساسی
  • نوسان چشمگیر قیمت ها در بازار خودرو؛ کدام خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد؟ | جدول قیمت ها را ببینید
  • برگشت برنج و روغن به کالاهای مشمول ارز ترجیحی!
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد
  • قیمت کالاهای اساسی؛ گوشت چند شد؟ +جدول
  • جریمه میلیاردی یک واحد صنعتی متخلف در بروجرد
  • این دو کالای اساسی مشمول ارز ترجیجی شد
  • ۲ کالای اساسی برنج و روغن مشمول ارز ترجیجی شد